Yritys

Suomen Tiliyhtiöt Oy - Palvelemme huolehtien

Suomen Tiliyhtiöt Oy Liedon Tilitoimisto on yli 20 vuotta toiminut tilitoimisto, joka tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman taloushallinnon palveluja.

Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että saat aina asiantuntevaa ja juuri sinun tarpeisiisi sopivaa palvelua. Asiakas voi luottaa ammattilaisen osaamiseen ja saada ymmärtävää kumppanuutta. Palvelemme huolehtien.

Tarjoamme perinteisten tilitoimistopalvelujen kuten kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätöspalveluiden lisäksi taloushallinnon ulkoistusta, talouspäällikköpalvelua sekä vero- ja yhtiöoikeudellisia asiantuntijapalveluita. Avustamme asiakkaitamme myös yritysrahoituksen hankinnassa. Olemme vahva toimija alueellamme. Palvelemme asiakkaitamme Liedon ja Salon toimipisteistä. Paikallisuuden lisäksi tavoitamme asiakkaat myös valtakunnallisesti sähköisen taloushallinnon ja laaja-alaisten asiantuntijapalveluiden avulla.

Olemme yksityisessä omistuksessa oleva kasvollinen toimija ja kasvaneet alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä noin 10 taloushallintoalan ammattilaista. Asiakasyrityksemme ovat eri kokoisia ja eri toimialoilta. Palvelemme niin pienyrittäjiä kuin konserniyrityksiäkin sekä ulkomaisia tytäryhtiöitä ja sivuliikkeitä Suomessa. Palvelut ja niiden kattavuus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja tarpeita vastaavaksi. Sähköinen ohjelmistovalikoimamme kattaa tällä hetkellä Heeroksen, Fennoan, Procountorin ja Netvisorin sähköiset sovellukset.