Kirjanpito

Ammattimainen kirjanpito

Osaava taloushallinnon asiantuntija ja tehokkaat sähköiset ratkaisut ovat kirjanpitopalvelumme perusta

Kirjanpito ja sen järjestäminen on kirjanpitovelvollisen lakisääteinen tehtävä. Ei ole siis sama, kenen käsiin tuon tehtävän uskoo. Meillä tuosta tehtävästä yrityksenä on yli 20 vuoden kokemus. Lisäksi huolehdimme tuosta lakisääteisestä tehtävästä kumppanina. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnasta ja haluamme tarjota kaiken osaamisemme asiakkaiden hyväksi. Kirjanpitopalvelu ja sen oikeellisuus, sekä ajankohtaisuus ovat toimintamme ydin. Yhdistämme osaamisemme ja tehokkaat sähköiset ratkaisut asiakkaidemme parhaaksi.

Meille on tuttua kaikkien yhtiömuotojen kirjanpito. Taloushallinnon asiantuntijamme hallitsevat niin osakeyhtiöiden, kuin henkilöyhtiöiden ja toiminimien kirjanpidon.

Yhdistykset, säätiöt ja pääomarahastot saavat meiltä myös osaavan kirjanpitopalvelun.

Kirjanpitopalvelumme sisältää esimerkiksi seuraavat palvelut:

  • oma nimetty taloushallinnon asiantuntija yhteyshenkilönäsi
  • kirjanpidon laadinta kuukausittain lain edellyttämällä ja määrittelemällä tavalla
  • ALV-laskenta ja kausiveroilmoitukset
  • kuukausikirjanpito ja sähköinen raportointi
  • kirjanpitoaineiston sähköinen arkistointi
  • tilinpäätös ja veroilmoitus
  • konsernitilinpäätös

Kirjanpito

Kirjanpito

Henkilökohtaista palvelua

Palvelemme henkilökohtaisesti, olemme mukana arjessa ja kasvamme yrityksesi mukana

Meillä asioitasi hoitaa nimetty henkilökohtainen tuttu kirjanpitäjä. Kirjanpitäjä on apunasi ja häneen voi olla yhteydessä yrityksen arjessa, soittaa ja kysyä. Vastaamme kysymyksiisi ja selvitämme asian ratkaisun. Kirjanpitäjällämme on tukenaan yrityksemme muu organisaatio ja kattava joukko alan asiantuntijoita myös yrityksemme ulkopuolella. Yrittäjänä voit keskittyä olennaiseen eli liiketoimintaasi. Tarjoamme ja räätälöimme palvelut aina asiakasyrityksemme koon mukaan ja tarpeita vastaavaksi. Uskomme pitkäaikeiseen kumppanuuteen ja kasvamme yrityksesi sekä liiketoimintasi mukana. Olemme yrityksesi kokoinen tilitoimisto.

Käytämme taloushallintopalvelujen tuottamiseen moderneja ja nykyaikaisia sähköisiä järjestelmiä. Tällä hetkellä toteutamme palvelut pääosin Heeroksen modulaarisilla, tarkoitukseen soveltuvilla sovelluksilla tai Netvisorin älykkäällä taloushallintojärjestelmällä. Tarvittaessa voimme suorittaa kirjanpitopalvelun myös asiakkaan omassa ERP- tai taloushallinnon järjestelmässä.